最後 3 日!自由鳥 Birdie 即將調整最抵玩 15GB 數據月費計劃

Birdie 推出初期最高僅有 HK$120 每月 7GB 數據用量的月費計劃,後來推出 HK$140 每月 15GB 數據用量月費計劃,性價比大大提升,不過 Birdie 最近表示將會調整 HK$140 月費計劃,未知是提高價格還是降低數據用量,而用戶最後可申請包含 15GB 數據用量 HK$140 月費計劃的最後日期為 12 月 10 日,需要申請的讀者把握時機!

申請連結

Birdie 官方消息

「數據大食積」留意!! 年尾鳥,$140 15GB月費計劃將會有所調整 ( 戴定頭盔先,現有已經上咗台用梗呢個月費計劃嘅客戶係唔會受影響 )。

對呢個月費計劃有興趣嘅朋友,記得喺12月10日或之前就好登記定上台,轉台日可選擇未來90日內㗎 !

月費計劃包咗15GB 4G數據 + 無限通話分鐘,另送「貓頭鷹時間」,即每日嘅1:00 A.M. -6:00 A.M. 免費任用4G數據,同樣無合約、無行政隧道費、包數據P2P 功能。

唔好再諗喇,即刻申請去:https://goo.gl/46Be99