【聖誕特別加長版】PlayStation 「神一般の隊友」聖誕節新片!達哥、Lilian、鄭子誠爆笑登場!

藝人秦煌、鄭子誠、戴耀明及網絡紅人達哥(林慧韡)、簡幗儀(Lilian)臨近聖誕再次化身 PlayStation 「神一般の隊友」聚首一堂,挑戰多款精彩刺激的PlayStation 4 遊戲,期間竟然發生內哄,互相厭惡大家變成豬隊友,一個累全家:「聖誕節都就嚟到,可唔可以唔好死呢?」、「浄係識得死衝爛衝」、「好過你成日匿」、「在座咁多位都係……垃圾﹗」,舌劍唇槍,場面十分火爆,到底最後點收科?

5位藝人網紅玩家「召喚!神一般の隊友!」之角色扮演

  名人 角色類型 召喚!神一般の隊友!設計對白
1 秦煌 飢餓戰士 角色對白︰「三角形做咩架?「圓圈做咩架?」

「好過你成日匿呀﹗」

2 達哥

(林慧韡)

掃把男神 角色對白︰「聖誕節都就嚟到,可唔可以唔好死呢?」

「點解會死架?白痴﹗」

3 鄭子誠 陰謀先生 角色對白︰「在座咁多位都係……垃圾﹗
4 戴耀明 泳帽俠 角色對白︰「浄係識得死衝爛衝」

「唔通企定定俾人打呀?

5 簡幗儀Lilian 收兵女神 角色對白︰「靚女打機唔叻係定律﹗

 

本站 MeWe Page - Apple User Club 正式成立!網站、FB 不會說的內容都會在 MeWe 說!

限免已完結?不想錯過重大限免應用,可下載《限時情報王》 App 或以 Telegram 追蹤 NewMobilelife 頻道
Total
9
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *