HK$38 就有得無限上網?!自由鳥 Mobile 推免簽約新月費計劃!

自由鳥 Mobile 自推出電話月費以來搞作多多,其月費不但便宜,最大亮點更是免簽約,可隨時上台隨時「走人」。今日 Birdie(自由鳥)再推出新月費價格更只需 HK$38,小編本以為 HK$38 只包通話分鐘,誰不知 HK$38 月費已經包括 1000 通話分鐘以及 300MB 4G 數據,重點是 300MB 過後亦會提供128kbps 無限數據上網,非常適合長者或多部手機人士作後備機。

註冊連結

  • 月費:HK$38(免隧道費)
  • 通話分鐘:1000/月
  • 數據:300Mbps(4G 上網)
  • 限速數據:無限(128kbps)

全新的自由鳥 Mobile $38 入門計劃,無需簽約及每月行政費,仲可以抽新出的「7」字頭電話號碼或者攜帶自己的電話號碼上台。此月費已經包括 1,000 分鐘本地通話時間、300MB 4G 數據,不夠用的話,仲可以按自己需要隨時增值, 1GB $20, 5GB $60,10GB $100,夠晒彈性,如果選擇不增值的話,或者用完數據,仲可以任用 128Kbps 速度繼續上網,同親戚朋友繼續玩 WhatsApp,不會因此失去聯絡。

申請連結

主力手機評測 現兼職編輯,工作或合作聯絡 E-mail!